Welkom op mijn site. Mijn naam is Leen Stam, 57 jaar, getrouwd en ik werk als rechercheur bij de politie. Hardlopen is voor mij een must omdat mijn werk vooral achter een bureau met een computer is. Niets is lekkerder dan na het werk de hardloopschoenen aan te trekken en mijn hoofd leeg te maken.

 

Ik ben een loper sinds mijn diensttijd. Op vrijdagmiddag was het kiezen tussen het koor of hardlopen. En omdat ik niet kan zingen werd het hardlopen. In al die jaren heb ik diverse doelen gesteld en gehaald maar ook diverse blessures ondergaan. Vooral de achillespezen zorgden voor ongemakken. Sinds het bezoek aan de sportarts in november 2014 zijn deze klachten gelukkig verdwenen.

 

Twee marathons en drie deelname's aan de Roparun staan er op mijn palmares. Maar voorlopig zal ik niet verder gaan dan de halve. Ik probeer 3 a 4 keer te lopen waarbij een avond op de baan.

Het eerste wat ik inpak als ik op vakantie ga zijn mijn hardloopschoenen en op bijna elke vakantiebestemming heb ik wel hardgelopen.
Mijn schoenen zijn Nike Pegasus en Nike Vomero en ik ga niet de deur uit zonder de Garmin 620 om mijn pols.